Restaurants

Onderstaand enkele restaurants in de nabijheid van de Pied á Terre Oostersingel die wij u kunnen aanbevelen. Bij het aanklikken van de naam van het restaurant wordt u doorgeleid naar de betreffende website

VOILÀ ( 050-2801108 )

Op de hoek van de Oostersingel, circa 100 lopen vanaf de B&B bevindt zich één van de top-restaurants van Groningen. Dagelijks wisselend 5 gangen menu volgens het table d’hote beginsel. Vanzelfsprekend kunt u voor- en afkeuren vantevoren opgeven aan de bediening. Reserveren noodzakelijk

OSTARIA DA VINCI (050-3124044)

Slechts 5 minuten lopen vanaf de B&B bevindt zich aan de Turfsingel Ostaria Da Vinci. Een Italiaans restaurant dat al sinds mensenheugenis in het geheugen van de Groningers staat gegrift. Een restaurant dat steevast vol zit en waar je zelden klachten over hoort. Gewoon, omdat ze hun werk naar behoren doen; al meer dan 25 jaar serveren ze er pizza’s en regionale specialiteiten waarbij de Sardijnse keuken de boventoon voert. Uitstekend adres voor afhaal pizza (géén bezorging).

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17:00 – 23:00 uur

EETCAFE SCHUITENDIEP (050 – 3184797)

Aan het Schuitendiep op 7 minuten loopafstand van de B&B bevindt zich Eetcafe Schuitendiep. U kunt daar terecht voor smakelijke en verrassende gerechten die met zorg bereid zijn. Het eetcafe biedt de mogelijkheid om van een menu van 1 tot 7 gangen te genieten. U wordt verrast door het keukenteam en een wijnarrangement is hierbij natuurlijk een absolute aanrader. Bij het enthousiaste team kunt u terecht voor vragen en eventuele dieetwensen. Zo worden er voor iedereen smaakvolle gerechten op maat gemaakt.  Eetcafe Schuitendiep is, mede door het enthousiasme van zijn gasten, uitgegroeid tot meer dan een eetcafé en u te mogen verwelkomen en u verrassen met een ultieme smaakbeleving.

Woensdag t/m maandag: vanaf 17.00  dinsdag: gesloten

JAVAANS EETCAFE GRONINGEN (050-3603631)

Aan het Schuitendiep op 8 minuten loopafstand van de B&B bevindt zich Javaans Eetcafe Groningen. In de fijne keuken wordt eten op de traditionele Indische wijze bereidt, met grove kruiden waarvan de geuren u tegemoet komen. U kunt zelf meekijken in de open keuken, de koks laten graag zien wat ze kunnen met hoogwaardige ingrediënten. Kortom, er is teveel te beleven om op te noemen. In Javaans Eetcafe Groningenkunt u kennis maken en genieten van authentieke Indische gerechten.

Dagelijks geopend vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur.

INDIAAS RESTAURANT KOHINOOR VAN INDIA (050 31 10 163)

Aan de Oostersingel op 5 minuten lopen vanaf de B&B bevindt zich het onvolprezen Indiaas restaurant Kohinoor van India. Het moeilijk kiezen uit het enorme aanbod aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Gelukkig maakt het niet uit wat je kiest, want alles smaakt vers, is goed gekruid en in balans. De gerechten worden opgediend in prachtige bakjes en schalen en zijn allemaal even lekker. Zo hoort India te smaken! Op de uitgebreide wijnkaart staan mooie wijnen die de avond compleet maken. Een absolute aanrader!

Dagelijks geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur